Priser 2019:

Her er det meste inkludert i prisen! Hundene får enten være i våre store luftegårder eller på turer sammen med oss. Vi tar ikke ekstra betalt for medisinering! Fòr er inkludert i prisen. Ønsker du å ta med eget fòr så gir dette ingen reduksjon i prisen.

Hund nummer 1 :                                       300,- pr påbegynte dag

Hund nummer 2, 3 fra samme familie        150,- pr påbegynte dag osv..

Suite:  360,- pr påbegynte dag . Hund nr 2 fra samme familie kr 150,- pr.påbegynte dag.

Tisper med løpetid: kr 80,- pr. påbegynte dag, også om løpetid oppstår under opphold.

TILLEGG:

Helligdager (årets røde dager samt påskeaften, pinseaften, julaften og nyttårsaften). Helligdagstillegg 1 hund: kr 60,- (om eier har flere hunder er det halv pris på hund nr 2,3.. Dette kommer i tillegg til dagpris).

Eksempel : Levering fredag og henting søndag = 3 dager                      .

NB: Prisene for dyr nummer 2 og 3 gjelder når de bor i samme rom og kommer fra samme familie.

Opphold kun nyttårsaften kr 780,-.  (Levering på formiddag nyttårsaften og henting på ettermiddag 1.nyttårsdag!) På denne spesielle dagen har vi et spesielt godt tilsyn til hunder som kommer hit nettopp pga redsel for fyrverkeri. Her er det minimalt med fyrverkeri, og vi har radio på så hundene merker ikke noe til det i det hele tatt. Alle vinduer og luker til luftegårdene blir tatt igjen på tidlig ettermiddag.  I tillegg er èn person i pensjonatet til ca kl 0030 for å observere og å følge med.

For henting levering Værnes lufthavn Kr 400,- pr vei. Dette må avtales i hvert enkelt tilfelle da det ikke alltid jeg har anledning.


Kloklipp :                                                  100,-

Vask:

Liten                                                        150,-
Medium                                                    250,-
Stor                                                        350,-

Rommene er så store at mellomstore hunder ( Rottweiler , Golden Retriever , Schäfer osv ) kan dele rom dersom de kommer fra samme familie.

Langtidsopphold gir en rabatt på 15 % fra dag 31. !

Høysesong tilsvarer et stort behov for hundepass, og i høysesong ( 15/6 - 15/8) må alle bestillinger spesifiseres når hunden hentes og leveres (formiddag eller ettermiddag)  Alle dager i høysesong er fastlåste grunnet stor pågang!

*For henting/levering av dyr utenfor åpningstid koster dette kr 300,- ekstra pr. gang (man-fre), og kr 400,- pr gang på helg/helligdag.