Jeg, Siri B Borgan er lykkelig gift med Charles Borgan og sammen har vi to flotte barn. Sandra født i 1995, og Kevin født i 1999.

Jeg har vokst opp med dyr, vært i stallen og hatt hund så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid vært utrolig glad i dyr, og begynte med hest da jeg var 9 år gammel. Som jentunge gikk jeg turer med andres hunder så ofte jeg kunne, og noen hunder bodde flere kilometer unna, men så lenge jeg kunne være sammen med en hund var ikke avstanden noe som helst problem.


siri red
I 2005 fulgte vi drømmen vår og flyttet ut fra Trondheim til landlige og idylliske Elvran. Her kunne vi leve ut drømmen vår om et lite småbruk og et stille og rolig liv på landet.
Jeg og min datter driver med hest på hobbybasis, og på gården har vi 3 hester. Hunden vår Zito, kattene Kira og Buster og undulaten Teodor er også kjære familiemedlemmer.
Ja, i det hele tatt så er vi en veldig dyrekjær familie :)
 
Å starte opp et dyrepensjonat var noe jeg grundig tenkte gjennom før byggingen startet. Jeg vet at alle dyreeiere, inkludert meg selv, setter dyrene sine høyt, og at det kan være nokså vanskelig å sette bort kjæledyret sitt. Hos oss skal det derimot ikke være noen som helst tvil om at dyrene får godt stell, masse kos og masse moro mens du som eier er på ferie. Vi tar derfor ikke inn hunder til trening da vi har stort fokus på at hos oss skal oppholdet være en positiv ferieopplevelse også for ditt kjæledyr!
Vår visjon er å kunne gi alle dyrene den beste omsorg og pleie, og vår visjon er "Kjærlighet, Trygghet og Trivsel for dyrene!"
Vi gleder oss til å hilse på deg og ditt kjæledyr

 

Varme hilsner fra Siri