Les nøye igjennom BETINGELSENE før du bestiller plass til kjæledyret ditt !

Betingelsene er utarbeidet for at DITT kjæledyr skal få et best mulig opphold mens du er borte!

 

- Inn og utlevering av hunden skal skje etter avtalt tidspunkt mellom eier og Stjørdal dyrepensjonat

- Betaling skjer kontant eller med kort ved henting av hunden. (kun VISA  debet- kort)
 
- Ved avbestilling senere enn 7 dager før oppholdets start belastes du 50 % av hele oppholdet. Dette gjelder Ikke skoleferiene, da oppholdet må betales i sin fullhet ved avbestilling tidligere enn 7 dager før oppholdet.

-Avtalt tid må overholdes. Rekker du/dere ikke avtalen så vennligst ring å gi beskjed
 

- Når dere kommer til gården så vent med å ta hunden ut av bilen til vi sier ifra (det er båndtvang på området). Dere får selv ta hunden med inn i pensjonatet. Når hunden skal hentes er det derimot pensjonatets betjening som skal hente hunden. Dette fordi vi ønsker at gjenforeningen skjer i rolige omgivelser enten i resepsjonen eller utenfor pensjonatet. Om hunden din står og logrer og viser glede i hundegården når du kommer er det ikke tillatt å hente ut hunden selv! Dette er av sikkerhetsmessige årsaker da vi til tider har mange hunder som hentes og leveres samtidig.
 
 
 
- Eiere som ønsker at hunden skal kunne løpe fritt i luftegården og i lek med andre , tillater dette for egen regning og risiko.Vi har 3 inngjerede luftegårder med gjerder som er 1.97 cm høye. Vet du at hunden din klatrer gjerder så si i fra ved ankomst.

- Vi kan ta imot tisper med løpetid men ønsker helst ikke det, 2-3 velduftende damer kan gjøre dagene hektisk for våre firbente herrer. Vi tar kroner 80,- ekstra pr dag for tisper med løpetid, også om løpetid oppstår under oppholdet. Dette på grunn av ekstra oppfølging og uro i pensjonatet.
Vi tar dessverre ikke imot tisper med løpetid i høysesong (juni-august)
 
 
- Vi forplikter oss til å ta godt vare på hunden din og gi den godt tilsyn

- Hunden skal være ved normal god helse og fri for smittsomme sykdommer

- Hunden skal ha gyldig vaksinasjonsattest som må fremvises

- Skulle hunden skades eller forulykkes under oppholdet, har vi rett til å kontakte veterinær på eiers bekostning.

- Skade som beror på hundens eget forhold eller noe eieren selv eller noe denne er ansvarlig for, skal i sin helhet dekkes av eieren.

- Skade som skyldes hendelig uhell eller simpel uaktsomhet, skal i sin helhet dekkes av eieren.

- Stjørdal dyrepensjonat kan ikke på noen måte gjøres økonomisk ansvarlig for skader eller sykdom som forvolder dyrets død, invaliditet som følge av forhold før, under eller etter oppholdet.

- Vi er kun ansvarlig for skade som beror på grov uaktsomhet fra vår side.

- Vi tar ikke imot aggressive/ustabile hunder
 
 
- Henting / Levering utenom åpningstid kan kun skje etter avtale og koster kroner 300,- pr gang (man-fre), og kr 400,- pr. gang på helg/helligdag.
 
 
- Vi ber om forståelse for våre åpningstider som helt nødvendig med hensyn til våre rutiner med renhold og fòring  av dyrene. I tillegg vil det skape unødig uro og stress for dyrene i pensjonatet ved ferdsel utover åpningstidene
 
 

- Hentes hunden før avtalt tid belastes kunde for opprinnelig tid. Dette pga at det kan være andre besøkende som er avvist pga plassmangel

- Vi ser helst at du tar med egen hundeseng / teppe, da hunden er mest vant til dette og gjør det enklere å slå seg til ro

- Henting av deres kjæledyr etter klokken 21.00 i pensjonatet etter særskilt avtale.

- Det finnes flått i nærområdet så flåttbehandling av deres kjæledyr anbefales før opphold i sommersesong.

- Vi har ingen fellesforsikring på dyr som er i pensjonatet. Kunden har selv ansvar for å tegne forsikring på sitt kjæledyr.